Puusepäntyöt ja alihankinta

Puusepäntyöt ja alihankinta Paimiosta

Puusepän työt ja alihankinta

Perinteiset puusepäntyöt ovat luonnollisesti meille arkipäivää. Hyvällä konekannalla nämä työt hoituvat tarkasti ja varmasti osaavissa käsissä. Alihankinta on ollut kantava ajatus toiminnassamme, tästä kertoo myös se että meillä on alihankinta-asiakkaita jo vuodesta 1997 lähtien.

Alihankintaa teemme todella moniin tarpeisiin kuten vene-, telakka- ja huonekaluteollisuuteen sekä erilaisia muita tuotteita asiakkaiden tarpeisiin. Alihankkijana ymmärrämme asiakkaan tarpeet niin tuotteen laadussa, ominaisuuksissa ja tietenkin toimitusvarmuudessa.

Nämä ovat aina tärkeitä arvoja toiminnassamme asiakaslähtöisyyden lisäksi. 

Tuotekehitys on osa työnkuvaamme ja tätä teemme asiakkaan kanssa yhdessä, jotta löydetään eri tuotteille oikeat materiaalit ja tuotantotavat. Voit myös luottaa siihen että tässä vaiheessa olevat työt ovat meillä aina varmoissa käsissä.

Pyydä tarjous ›

Laadun varmistavat hyvät koneet ja työtavat

Käytössämme on Solidworks 3D -mallinnusohjelma ja Alphacam Cad/Cam -ohjelma tuotteiden nykyaikaiseen suunnitteluun ja valmistamiseen. Konekantaamme kuuluu peruskoneiden lisäksi kaksi 5-akselin CNC-työstökeskusta isoilla työaloilla sekä hyvät hiomakoneet taso-, reuna- ja profiilihiontaan.

Pintakäsittelystä meillä on pitkä kokemus PU- ja akryylimaalien sekä lakkojen käytöstä. Olemme niin ikään tunnettuja korkeakiiltoisten pintojen laadusta! Pintakäsittelymme tapahtuu käsiruiskutuksena.

Referenssit ja projektit- osiosta löydät esimerkkejä kuvina ja kuvauksina puusepäntöistä ja muista meiltä tilatuista tuotteista. Käy tutustumassa ja tilaa sinäkin ammattitaitomme käyttöösi!

Ota sinäkin yhteyttä ›
Jiri Mika