Venekalusteet

Venekalusteet

Venekalusteet ovat se tuote jolle Paimion Puupojat Oy perustettiin v. 1997. Jatkamme työtä jonka on aloittanut puusepänliike Tapio Liimatainen, tuotanto ja moni muu asia on toki muuttunut vuosien saatossa jota on kertynyt yhteensä 45 v. Ja vielä samalle asiakkaalle!

Bella Veneet (nykyisin osa Nimbus Group:ia) on ollut tärkeä asiakkaamme kaikki nämä vuodet. Vuosien saatossa olemme kalustaneet yli 12 000 venettä maailman merille, joten voitaneen sanoa että jotain kai tiedämme tästä alasta.

Venekalusteissa on huomioitava hyvinkin erilaisia asioita kuten esim. kodinkiintokalusteissa. Materiaalien tulee kestää eri olosuhteissa vuosia. Esimerkiksi auringon UV-säteily on aivan eri luokkaa vesillä liikuttaessa. Tällaiset asiat asettavat materiaaleille ja valmistusmenetelmille omat haasteensa ja vaatimuksensa. 

Teemme myös kalusteita kunnostettaviin veneisiin, tällöin on hyvä huomioida projektin varhainen aikataulutus ettei tilaaminen jää huhtikuulle ja vene mielittäisiin veteen vapuksi.

Venekalusteet valmistamme tehtaallamme mutta varsinainen kalusteiden asentaminen veneeseen ei kuulu palveluumme vaan pyrimme sen sijaan pitämään koneet pyörimässä, huomioithan tämän.

Pyydä tarjous ›
Jiri Mika